Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Fish and Chips Scramble zaterdag 13 juli aanstaande

Op zaterdag 13 juli vindt weer de jaarlijkse Fish and Chips-wedstrijd plaats. Een niet te missen dag: een gezellige door onze pro’s Adam en Richard georganiseerde 18-holes scramble plus een onvervalste Fish and Chips maaltijd.

Voor de ontvangst met koffie en koek plus de Fish and Chips na afloop betaalt u slechts €20,-. Daarnaast geldt voor negen-holes leden en daluurleden een speciaal tarief: €10,- korting op het greenfee-introductietarief. En voor deze speciale gelegenheid betalen ook gasten een greenfee van slechts € 35,–.

In elk team zijn maximaal twee gastspelers welkom.

Dames spelen van rood en heren van geel. Heren met een handicap van 28.0 en hoger spelen van blauw.

Alle vier de spelers van het team slaan af en de beste bal wordt gekozen. Nadat de spelers van die plek hebben geslagen wordt weer de beste bal gekozen. Dit proces wordt herhaald totdat de hole voltooid is. De speler met de beste bal is steeds uitgesloten van het verder spelen van die plaats. Van elke speler dienen ten minste drie afslagen te worden gekozen.

Inschrijven per team of individueel. Bij de individuele inschrijvingen zal de wedstrijdleiding een passende indeling maken.