Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Deelname aan de Najaarscompetitie 2024

Speelt u mee met de NGF Najaarscompetitie 2024?

Het is de ideale gelegenheid om samen met vrienden en/of vriendinnen wedstrijden te spelen. Misschien een mooie opstap voor de beginnende competitiespeler naar de NGF Voorjaarscompetitie 2025.

Het spelconcept van de NGF Najaarscompetitie:
Er zitten vier spelers in een team en in principe vier teams in een poule, waarbij u ook op uw eigen baan speelt. Die vier teams spelen tegen elkaar. De teams komen uit voor een golfvereniging en de deelnemers moeten dan ook 9 of 18 holes lid zijn. De spelers (en reserves) moeten een handicap van 45,0 of lager hebben maar verder zijn er geen eisen; iedereen van elke leeftijd mag meedoen en elke combinatie van spelers is mogelijk; man, vrouw, golfprofessional of beginner.

U kunt kiezen voor de woensdag of zondag. Op woensdag speelt u negen holes greensome stableford en negen holes individueel stableford. Op zondag is de spelvorm 18 holes individueel stableford.

De speeldagen op woensdag zijn 2, 9, 16 en 23 oktober 2024. De woensdagafdeling speelt de finale op woensdag 30 oktober op de Keppelse Golfclub.
De speeldagen op zondag zijn 6, 13 en 20 en 27 oktober 2024, De zondagafdeling speelt de finale op zondag 3 november op Golfclub Anderstein.

Speelt u mee met de NGF Voorjaarscompetitie 2025?

Bijvoorbeeld zoals onderstaand enthousiast team van Martijn Rienks.

Dit voorjaar voor het eerst in deze samenstelling (v.l.n.r. Martijn Rienks, Bas van Wely, Gerhard van der Haar, Jeroen Wijnand, Rik Plaggemars en Jaap Jan Terhuizen) meegedaan aan de zondag-voorjaarscompetitie 2024. Nog niet de beste (2e geworden), maar wél het gezelligste team van de poule! Op naar volgend voorjaar.

 

U kunt zich nu al voor de NGF Najaarscompetitie inschrijven. De inschrijving sluit begin september 2024.
Voor de NGF Voorjaarscompetitie kunt u zich ook al aanmelden.
Via de mail van de TC:      Karin Zant: ktzant1964@gmail.com
Nol Muller: nolmuller54@gmail.com

Heeft u nog vragen dan kunt u deze stellen aan de TC.