Businessclub bij de Semslanden

Onze Businessclub geeft concrete invulling aan het begrip “netwerken op de golfbaan”. De businessclub organiseert tenminste zes keer per jaar een wedstrijd. Daarnaast werken we samen met andere golfclubs aan gezamenlijke golfevenementen.  Ook organiseren wij bijeenkomsten die niet per se draaien om golf, maar die wel heel “business” gerelateerd en gezellig zijn.

Het pakket

  • Deelname aan 6 Businessclub wedstrijden op de eerste vrijdag van de maanden april, mei, juni, juli, september en oktober. Dit is inclusief diner na afloop.
    U kunt gratis een introducé meenemen.
  • Deelname aan het uitwisselingsprogramma met andere businessclubs en mogelijkheid tot deelname aan een gezamenlijke bedrijvendag
  • Vermelding van uw bedrijf op onze website

Lidmaatschappen

Bedrijfsleden van de Semslanden zijn automatisch lid van de Businessclub met alle voordelen van dien. Lees daarom ook de pagina Bedrijfslidmaatschap.

Bent u geen bedrijfslid bij ons  — of hebt u nog geen baanpermissie — dan kunt u toch lid worden van onze Businessclub.

Businessclub Only

U neemt deel aan alle activiteiten van de Businessclub zonder bedrijfslidmaatschap van de Semslanden. U maakt deel uit van zes wedstrijden met diner voor u en uw invité.
Bovendien kunt u altijd op de baan van de Semslanden spelen tegen het voordelige introductietarief.

Businessclub Trainee

Kunt u nog niet golfen, maar wilt u het wel leren en alvast netwerken? Dat kan — op kosten van de zaak — met Businessclub Trainee.

  • Lidmaatschap van de Businessclub
  • 6 Groepslessen tot baanpermissie
  • Par 3-jaarkaart, waarmee u het hele jaar onbeperkt gebruik kunt maken van onze par3-baan en oefenfaciliteiten

Lijst van sponsoren en Businessclub-leden

Programma Businessclub

Voor het programma van de Businessclub kan u terecht op de volgende pagina: Programma Businessclub 2021

Contact

Voor een lidmaatschap van de Businessclub kunt u contact opnemen met de clubmanager Wim Oldewening. Voor een afspraak stuurt u een email naar clubmanager@semslanden.nl