Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Businessclub de Semslanden

Onze Businessclub geeft concrete invulling aan het begrip “netwerken op de golfbaan”. De businessclub organiseert tenminste zes keer per jaar een wedstrijd. Daarnaast werken we samen met andere golfclubs aan gezamenlijke golfevenementen.  Ook organiseren wij bijeenkomsten die niet altijd draaien om golf, maar die wel “business” gerelateerd en gezellig zijn.

Het pakket

  • Deelname aan 6 Businessclub wedstrijden op de eerste vrijdag van de maanden april, mei, juni, juli, september en oktober. Dit is inclusief diner na afloop.
    U kunt gratis een introducé meenemen.
  • Deelname aan het uitwisselingsprogramma met andere businessclubs en mogelijkheid tot deelname aan een gezamenlijke bedrijven dag.
  • Vermelding van uw bedrijf op de uiting in de hal van de club.

Lidmaatschappen

Bedrijfsleden van de Semslanden zijn automatisch lid van de Businessclub met alle voordelen van dien. Lees daarom ook de pagina Bedrijfslidmaatschap.

Bent u geen bedrijfslid bij ons, dan kunt u toch lid worden van onze Businessclub.

Businessclub Only

U neemt deel aan alle activiteiten van de Businessclub hoofdlidmaatschap van de Semslanden. U maakt deel uit van zes wedstrijden met diner voor u en uw gast.
Bovendien kunt u altijd op de baan van de Semslanden spelen tegen het voordelige introductietarief.

Businesslid uitgelicht

De ontwikkeling van de Businessclub is in volle gang. Om de bedrijven nog meer exposure te geven kunnen onze bedrijfsleden en holesponsoren een item aanleveren voor de website.

Programma Businessclub 2024

Alle wedstrijden zijn op vrijdag: start 15.00 uur, aanwezig in het clubhuis 14.00 uur.

Wilt u lid worden?

Voor een lidmaatschap van de Businessclub kunt u contact opnemen met het secretariaat: secretariaat@semslanden.nl of 0599 564 661.