Bijna altijd bespeelbaar. Op zomergreens.

De Semslanden biedt alles wat u van een goede golfbaan mag verwachten: een 18-holes wedstrijdbaan met uitstekend onderhouden fairways en greens, een qualifying par-3 baan met negen holes, een deels overdekte driving range, twee putting greens, een chipping green, een pro-shop en zelfs een pro-studio voor video-analyse van uw swing inclusief een FlightScope; een 3D bal- en club tracking systeem dat werkt op basis van Doppler Radar.

Dankzij zijn ligging is onze baan vrijwel altijd bespeelbaar. De Hondsrug is een zandwal die werd gevormd tijdens de laatste ijstijd. Het is het enige deel van Drenthe dat het hele jaar droog en begaanbaar is. Zelfs na langdurige regen kunt u bij ons al snel weer afslaan, naar de zomergreens.

De baan is ontworpen door de top-golfarchitecten van hun tijd. De eerste negen holes werden in 1989 voltooid naar een ontwerp van Eschauzier & Thate. De tweede negen zijn later getekend door Gerard Jol.

De laatste jaren zijn diverse holes gerenoveerd. Zo heeft hole H2 een grotere vijver vóór de green gekregen. Hole H5 wordt nu schuin doorsneden door een meanderende sloot. Hole H9 eindigt op een eiland-green. En hole B3 is blind gemaakt. Hebt u de afgelopen jaren niet bij ons gespeeld, dan liggen de nieuwe uitdagingen op u te wachten.