Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Wekelijkse inloopwedstrijden

Elke week hebben we inloopwedstrijden voor diverse typen spelers. Gezelligheid staat hierbij voorop. Daarnaast is de wekelijkse inloop een uitstekende gelegenheid om wedstrijdervaring op te doen en kennis te maken met andere leden van de club.

De aanvangstijden verschillen per seizoen. Met zomer en winter bedoelen we hier de perioden dat de zomertijd c.q. de wintertijd van kracht is. Controleer altijd even de baanagenda om te zien of er bijzondere omstandigheden of wijzigingen zijn.

Dames

In de zomer spelen de dames iedere dinsdag zowel een 18-holeswedstrijd als een 9-holes wedstrijd, elke week met een andere spelvorm.  U kunt zich hiervoor inschrijven tussen 9.15 en 9.45 uur

Op de derde dinsdag van de maand is de wedstrijd qualifying, zowel de 9- als de 18-holesronde. Hiervoor moet u zich de zondag ervoor uiterlijk om 12 uur inschrijven.

In de winter worden alleen 9-holeswedstrijden gespeeld op de dinsdagmiddag, ook weer met diverse spelvormen.

Op de derde dinsdag in de maand houden we ’s winters bridge/golfwedstrijden, waarbij we ‘s morgens bridgen en ’s middags met dezelfde partner een 9-holes fourball spelen. Voor deze bridge/golfwedstrijden moet u zich vooraf inschrijven.

Heren

De heren inloop is op donderdagmiddag. De starttijd varieert, afhankelijk van de lengte van de dag. Kijk daarvoor op de baanagenda.

De wedstrijden worden gespeeld over 9 holes, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien kunt u in de zomer elke twee weken een qualifying wedstrijd lopen.

Greyhounds

Greyhounds zijn heren boven de 55 en dames boven de 50. Ze spelen op woensdagmorgen. In de zomer vertrekt de eerste flight om 9.00 uur en kunt u zich inschrijven tot uiterlijk 9.30 uur. In de winter is dit een half uur later: spelen vanaf 9.30 uur, inschrijven tot uiterlijk 10.00 uur.

In de zomer wordt op iedere derde woensdag van de maand de wedstrijd qualifying gespeeld. Hiervoor moet u zich van tevoren inschrijven.

Iedere derde woensdag van de maand wordt gezamenlijk geluncht.  Ook hiervoor moet tevoren worden ingeschreven (in de wedstrijdkalender).

Woensdagmiddag inloop

De woensdagmiddag-inloop staat open voor iedereen. De eerste edities van deze wedstrijd waren bedoeld voor beginners en hoge handicappers, maar inmiddels doen spelers van allerlei speelsterktes mee.

Er worden 9 holes gespeeld. De wedstrijden beginnen om 12.00 uur en u kunt zich inschrijven vanaf 11.30 uur tot 12.30 uur.

De derde woensdag van de maand is de wedstrijd qualifying. U dient zich dan vóór 22.00 uur van de dinsdag ervoor  in te schrijven via deze site.

Vrijdagmiddag inloop

Deze inloop begint in de zomer om 16.00 uur en in de winter om 14.00 uur. Inschrijven in de winter kan vanaf 13.45 uur tot 14.30 uur.
De late starttijd is gekozen omdat de wedstrijd van oorsprong bedoeld is voor daluur-leden, maar inmiddels is ze populair bij veel meer leden van club. Misschien ook vanwege de gezelligheid na de wedstrijd waarbij er vaak gezamenlijk wordt gegeten in ons restaurant.