Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Als u bij ons komt spelen

Greenfee-kaart

Uw greenfee-kaart koopt u bij de proshop of op maandag bij het secretariaat. De tarieven en de kortingen voor introducés, leden van hospitality chains e.d. vindt u op de pagina Greenfee.

Starttijd reserveren

Wilt u als gast een starttijd reserveren op onze baan, dan kunt u dat online doen via de app van Golf.nl of een mail sturen naar secretariaat@semslanden.nl.
Voor vragen over uw reservering kunt u tussen 09.00 en 17.00 uur bellen met onze proshop, telefoon 0599 – 56 46 61.
Ons advies: boek uw reservering tijdig! Tee-sluitingen staan vermeld in de baanagenda. Check voor uw vertrek ook altijd de baanstatus op de homepage.

Om op de grote baan te mogen spelen is een WHS-handicap vereist van 54 of minder.

Op de Par-3 baan moet in iedere flight minimaal één persoon in het bezit zijn van een WHS-handicap van 54 of minder.  Deze persoon is er voor verantwoordelijk dat de flight voldoende zorg draagt voor de baan (pitchmarks, uitgeslagen plaggen) én voor de veiligheid van de andere spelers op de baan.

Wisselende startlus, flightgrootte

Onze startlus wisselt wekelijks. In de oneven weken start u op Hondsrug, in de even weken op Boerveen. Dit staat aangegeven op onze baanagenda. Flights van drie of vier spelers zijn in principe alleen toegestaan wanneer de gezamenlijke exact handicap niet hoger is dan 110. De marshal kan te allen tijde vragen om uw flight te splitsen als de doorstroming in de baan dat wenselijk maakt.

Inloopwedstrijden

Als introducé of greenfee-speler kunt u gewoon meedoen aan onze inloopwedstrijden: de herenmiddag, de damesochtend, de greyhounds, etc. Wanneer u  zich een kwartier voor aanvang meldt bij de leiding in het restaurant, is er altijd wel iemand die u wil introduceren en wordt u ingedeeld bij een flight.

Informatie en groepsreserveringen

De actuele baaninformatie vindt u op de homepage. Hebt u vragen of wilt u reserveren voor een groep, neemt u dan contact op met het secretariaat, e-mail secretariaat@semslanden.nl.

Handicart of buggy

Mocht u een handicart nodig hebben, dan kunt u die online reserveren via de website of de mobiele app van de stichting Handicart. De tarieven voor niet-leden van de stichting Handicart vindt u op de pagina Greenfee. De sleutel van de handicart wordt u bij het aanmelden uitgereikt.

Honden aan de lijn

Een rustige hond mag bij ons mee de baan in, mits aangelijnd of zeer goed onder appèl. Hij mag ook mee in een buggy. Wij gaan ervan uit dat u zich houdt aan de gebruikelijke regels. Dat houdt onder meer in:

  • u hebt poepzakjes onder handbereik en u ruimt uitwerpselen onmiddellijk en te allen tijde op.
  • de hond blaft niet of nauwelijks.
  • de greens en bunkers zijn verboden gebied voor uw hond.
  • u informeert vooraf bij de receptie of er bijzondere omstandigheden zijn (bijv. een wedstrijd) waardoor honden tijdelijk niet zijn toegestaan.