Als u bij ons komt golfen

Restaurant ’t Semshuis

Zoals veel restaurants van Nederlandse golfbanen heeft ’t Semshuis beperkte openingstijden. Wij vragen u om vooraf even te informeren welke tijden gelden voor uw speeldag.

Greenfee-kaart

Uw greenfee-kaart koopt u bij de Proshop. Op maandag is de proshop gesloten en kunt u een greenfee kopen bij het secretariaat. De tarieven en de kortingen voor introducés, leden van hospitality chains e.d. vindt u op de pagina Greenfee.

Starttijd reserveren

Wilt u als gast een starttijd reserveren op onze baan dan kunt u als Greenfee-speler dat online regelen via de app van GOLF.NL of u klikt hier.
Mocht u vragen hebben over uw reservering dan belt tussen 09.00 en 17.00 met de Proshop – telefoon 0599 – 56 46 61.
Ons advies: Maak uw reservering tijdig! Tee-sluitingen staan vermeld in de baanagenda. Check voor uw vertrek ook altijd de baanstatus op de homepage van de club.

Wisselende startlus, flight grootte

Vanwege de clubwedstrijden wisselt onze startlus wekelijks. In de oneven weken start u op Hondsrug, in de even weken op Boerveen. Dit staat aangegeven op onze baanagenda. Flights van drie of vier spelers zijn in principe alleen toegestaan wanneer de gezamenlijke exact handicap lager is dan 108. De marshal kan te allen tijde vragen om uw flight te splitsen als de doorstroming in de baan dat wenselijk maakt.

Inloopwedstrijden

Als introducé of greenfee-speler kunt u gewoon meedoen aan onze inloopwedstrijden: de herenmiddag, de damesochtend, de greyhounds, etc. Wanneer u  zich een kwartier voor aanvang meldt bij de leiding in het restaurant, is er altijd wel iemand die u wil introduceren en wordt u ingedeeld bij een flight.

Informatie en groepsreserveringen

De actuele baaninformatie vindt u op de homepage. Hebt u vragen of wilt u reserveren voor een groep, neemt u dan contact op met het secretariaat per email, secretariaat@semslanden.nl.

Handicart of buggy

Mocht u een Handicart nodig zijn dan kunt online een reservering maken via de website of via de mobiele app van de stichting handicart. De tarieven voor niet leden van de stichting Handicart vindt u op de pagina Greenfee.
De sleutel van de Handicart wordt u bij het aanmelden uitgereikt.

Honden aan de lijn

Een rustige hond mag bij ons mee de baan in, mits aangelijnd of zeer goed onder appél. Hij mag ook mee in een buggy. Wij gaan ervan uit dat u zich houdt aan de gebruikelijke regels. Dat houdt onder meer in:

  • u hebt poepzakjes onder handbereik en u ruimt uitwerpselen onmiddellijk en te allen tijde op.
  • de hond blaft niet of nauwelijks.
  • de greens en bunkers zijn verboden gebied voor uw hond.
  • u informeert vooraf bij de receptie of er bijzondere omstandigheden zijn (bijv. een wedstrijd) waardoor honden tijdelijk niet zijn toegestaan.