Als u komt spelen

Greenfee-kaart

Uw greenfee-kaart koopt u bij de receptie. Is die niet bezet, dan kunt u terecht in de pro-shop. De tarieven en de kortingen voor introducés, leden van hospitality chains e.d. vindt u op de pagina Greenfee.

Geen starttijden

Wij hanteren in principe geen starttijden. U hoeft bij ons nauwelijks te wachten. Vanuit het restaurant kunt u zien of de starthole vrij is. U kunt alleen een starttijd reserveren wanneer
– u gebruik maakt van een arrangement of
– u komt spelen met een groep van vier flights of meer.
Tee-sluitingen staan vermeld in de baanagenda. Controleert u die even voordat u een dagje Semslanden agendeert.

Wisselende startlus, flight-grootte

Vanwege de clubwedstrijden wisselt onze startlus wekelijks. In de oneven weken start u op Hondsrug, in de even weken op Boerveen. Dit staat aangegeven op onze baanagenda.
Flights van vier spelers zijn in principe alleen toegestaan wanneer de gezamenlijke exact handicap lager is dan 80. De marshal kan te allen tijde vragen om uw flight te splitsen als de doorstroming in de baan dat wenselijk maakt.

Inloopwedstrijden

Als introducé of greenfee-speler kunt u gewoon meedoen aan onze inloopwedstrijden: de herenmiddag, de damesochtend, de greyhounds, etc. Wanneer u  zich een kwartier voor aanvang meldt bij de leiding in het restaurant, is er altijd wel iemand die u wil introduceren en wordt u ingedeeld bij een flight.

Informatie en groepsreserveringen

De actuele baaninformatie vindt u op de homepage. Hebt u vragen of wilt u reserveren voor een groep, neemt u dan contact op met onze hospitality-manager. Per mail op hospitality@semslanden.nl of per telefoon: 0599 – 56 46 61 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17:00 uur).

Handicart of buggy

U kunt een handicart of buggy reserveren via het secretariaat, telefoon 0599 – 56 46 61. Hier kunt u ook de sleutel van de handicart ophalen. De tarieven vindt u op de pagina Greenfee.