Als u komt spelen

Greenfee-kaart

Uw greenfee-kaart koopt u bij de Proshop. Op maandag is de proshop gesloten en kunt u een greenfee kopen bij de Receptie. De tarieven en de kortingen voor introducés, leden van hospitality chains e.d. vindt u op de pagina Greenfee.

Starttijd reserveren

Leden reserveren een starttijd via de deze site. Wanneer u een inlogcode heeft van e-golf4u kunt u een reservering via  Starttijd reserveren  boeken. Heeft u geen inlogcodes dan kunt gebruik maken van het contactformulier op deze site of u belt tussen 09.00 en 17.00 met de Proshop – telefoon 0599 – 56 46 61 – en geeft uw reserveringsvoorkeur aan. Ons advies: Maak uw reservering tijdig! Tee-sluitingen staan vermeld in de baanagenda. Controleer die wel even voordat u een dagje Semslanden in uw agenda zet.

Wisselende start-lus, flight-grootte

Vanwege de clubwedstrijden wisselt onze startlus wekelijks. In de oneven weken start u op Hondsrug, in de even weken op Boerveen. Dit staat aangegeven op onze baanagenda.
Flights van vier spelers zijn in principe alleen toegestaan wanneer de gezamenlijke exact handicap lager is dan 108. De marshal kan te allen tijde vragen om uw flight te splitsen als de doorstroming in de baan dat wenselijk maakt.

Inloopwedstrijden

Als introducé of greenfee-speler kunt u gewoon meedoen aan onze inloopwedstrijden: de herenmiddag, de damesochtend, de greyhounds, etc. Wanneer u  zich een kwartier voor aanvang meldt bij de leiding in het restaurant, is er altijd wel iemand die u wil introduceren en wordt u ingedeeld bij een flight.

Informatie en groepsreserveringen

De actuele baaninformatie vindt u op de homepage. Hebt u vragen of wilt u reserveren voor een groep, neemt u dan contact op met het secretariaat per email, secretariaat@semslanden.nl.

Handicart of buggy

U kunt online via de Stichting Handicart een handicart reserveren. Heeft u geen pas van de Stichting Handicart dan kunt u een reservering maken via de Proshop telefoon 0599 – 56 46 61. Hier kunt u ook de sleutel van de handicart ophalen. De tarieven vindt u op de pagina Greenfee.

Honden aan de lijn

Een rustige hond mag bij ons mee de baan in, mits aangelijnd of zeer goed onder appel. Hij mag ook mee in een buggy. Wij gaan ervan uit dat u zich houdt aan de gebruikelijke richtlijnen voor golfen met de hond. Dat houdt onder meer in:

  • u hebt poepzakjes onder handbereik en u ruimt uitwerpselen onmiddellijk en te allen tijde op
  • de hond blaft niet of nauwelijks
  • de greens en bunkers zijn verboden gebied voor uw hond
  • u informeert vooraf bij de receptie of er bijzondere omstandigheden zijn (bijv. een wedstrijd) waardoor honden tijdelijk niet zijn toegestaan.