Als u komt spelen

Greenfee-kaart

Uw greenfee-kaart koopt u bij de receptie. Is die niet bezet, dan kunt u terecht in de pro-shop. De tarieven en de kortingen voor introducés, leden van hospitality chains e.d. vindt u op de pagina Greenfee.

Starttijd reserveren i.v.m. corona

Normaliter hoeft u bij ons geen starttijd te reserveren. Maar vanwege de coronacrisis zijn ook bij ons de procedures aangepast.
Leden kunnen via de deze site een reservering aanmaken. Als gast hebt u twee mogelijkheden:
– u gaat op de site Golf.nl naar GolfGO. Daar kunt u zelf een starttijd bij ons reserveren.
– u gebruikt het contactformulier op deze site of u stuurt een bericht naar secretariaat@semslanden.nl met datum en tijd van uw voorkeur en de grootte van uw groep. Vermeld ook een telefoonnummer waar wij u kunnen bereiken!
Tee-sluitingen staan vermeld in de baanagenda. Controleert u die even voordat u een dagje Semslanden agendeert.

Wisselende startlus, flight-grootte

Vanwege de clubwedstrijden wisselt onze startlus wekelijks. In de oneven weken start u op Hondsrug, in de even weken op Boerveen. Dit staat aangegeven op onze baanagenda.
Flights van vier spelers zijn in principe alleen toegestaan wanneer de gezamenlijke exact handicap lager is dan 80. De marshal kan te allen tijde vragen om uw flight te splitsen als de doorstroming in de baan dat wenselijk maakt.

Inloopwedstrijden

Als introducé of greenfee-speler kunt u gewoon meedoen aan onze inloopwedstrijden: de herenmiddag, de damesochtend, de greyhounds, etc. Wanneer u  zich een kwartier voor aanvang meldt bij de leiding in het restaurant, is er altijd wel iemand die u wil introduceren en wordt u ingedeeld bij een flight.

Informatie en groepsreserveringen

De actuele baaninformatie vindt u op de homepage. Hebt u vragen of wilt u reserveren voor een groep, neemt u dan contact op met onze hospitality-manager. Per mail op hospitality@semslanden.nl of per telefoon: 0599 – 56 46 61 (bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 16:30 uur).

Handicart of buggy

U kunt een handicart of buggy reserveren via het secretariaat, telefoon 0599 – 56 46 61. Hier kunt u ook de sleutel van de handicart ophalen. De tarieven vindt u op de pagina Greenfee.

Honden aan de lijn

Een rustige hond mag bij ons mee de baan in, mits aangelijnd of zeer goed onder appel. Hij mag ook mee in een buggy. Wij gaan ervan uit dat u zich houdt aan de gebruikelijke richtlijnen voor golfen met de hond. Dat houdt onder meer in:

  • u hebt poepzakjes onder handbereik en u ruimt uitwerpselen onmiddellijk en te allen tijde op
  • de hond blaft niet of nauwelijks
  • de greens en bunkers zijn verboden gebied voor uw hond
  • u informeert vooraf bij de receptie of er bijzondere omstandigheden zijn (bijv. een wedstrijd) waardoor honden tijdelijk niet zijn toegestaan.