Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Leren golfen

Als u wilt leren golfen, of gewoon nog beter wilt worden, vindt u op de Semslanden alles wat u nodig hebt. Naast onze 18 holes wedstrijdbaan beschikken we over:

  • Par-3 met 18 holes
  • Driving range, deels overdekt
  • Twee puttinggreens
  • Chipping green met bunkers
  • Indoor-lesstudio met geavanceerd video- en computertechniek

In ons clubgebouw is een Golfstore winkel waar u alle golf-benodigdheden kunt kopen.
De openingstijden zijn van 08.30u. – 17.00u (’s maandags gesloten).
De teaching pro’s Adam en Richard staan u graag te woord over lessen en materialen.

Onze teaching pro’s hebben een eigen pagina. Ga naar Lesagenda pro’s.

In het kort

Proefles€ 32,50
6 Groepslessen van beginner tot baanpermissie, inclusief jaarkaart par-3 baan, driving range en oefengreens€225,-
Jaarkaart 9-holes par-3 baan, driving range en oefengreens.€195,-

Is golf iets voor mij?

Hebt u nog nooit gegolft en wilt u het eens proberen? Dat kan! Bel even met de proshop of het secretariaat. Als u met een klein groepje bent, kunt u vaak ook een dag en tijd kiezen. Voor grotere groepen (bijv. personeelsuitjes of familiefeestjes) houden we regelmatig clinics om kennis te maken met golf. Belt of mailt u ons daar even over. Dan maken we een mooi arrangement met hapje en drankje erbij, of desgewenst met een compleet diner of buffet. Vrijwel alles is mogelijk.

De slag te pakken krijgen

Golf wordt steeds leuker wanneer je de slag te pakken krijgt. Daarvoor hebt u een paar lessen nodig en een plek om te oefenen.  Ons par-3 pakket is dan ideaal. Daarmee kunt u het hele kalenderjaar spelen op onze 9-holes par-3 baan, de driving range en de oefengreens. Bovendien krijgt u zes lessen, waarin onze pro’s u alle slagen leren die u nodig hebt. Kijk bij lidmaatschappen voor de actuele prijzen.

Baanpermissie

Met baanpermissie mag u op de “grote baan” spelen. Daarvoor moet u natuurlijk wel lid worden van de club. Een voordelige instap is het dal-uur-lidmaatschap. Daarmee mag u na vier uur ‘s middags op de wedstrijdbaan spelen. Bovendien hebt u onbeperkt toegang tot onze 9-holes par-3 baan, de driving range en de oefengreens. 

Handicap 54 (GVB)

Met baanpermissie mag u op onze baan spelen, maar nog niet op de meeste andere banen. Daarvoor dient u een handicap te hebben van 54 of lager. Vroeger heette dat het Golfvaardigheidsbewijs, kortweg GVB. Ook in het traject krijgt u uiteraard ondersteuning vanuit de club.

Steeds beter worden

Bij golf ben je nooit uitgeleerd. Er zijn daarom twee PGA-A professionals aan onze club verbonden: Adam Howard en Richard Paul. Zij helpen u om steeds beter te worden. Ga naar Les van onze pro’s.

Meer weten?

Voor het halen van uw handicap 54 (GVB) kunt u ondersteuning krijgen van een mentor. Dit is een ervaren golfer die al heel lang lid is van de club. Hij (of zij natuurlijk) loopt de eerste ronden met u en maakt u wegwijs op de baan.

Meer informatie over onze diverse lidmaatschappen en abonnementen vindt u op de pagina Lid worden.

Hebt u direct al vragen, bel dan even met ons secretariaat telefoon: 0599- 56 46 61 of stuur een e-mail: secretariaat@semslanden.nl