Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Bedrijfslid bij de Semslanden

Als er één sport is waarmee zakelijke contacten worden gelegd en verstevigd dan is het golf. Golfclub de Semslanden biedt dan ook volop mogelijkheden om te netwerken en u te profileren. Als bedrijfslid bent u dan ook automatisch lid van onze Businessclub. Daarnaast kunt u uw bedrijfslidmaatschap uitbreiden met diverse extra’s.

Volledig lidmaatschap

Het lidmaatschap is persoonsgebonden. U mag onbeperkt gebruik maken van onze baan en faciliteiten.
Daarnaast krijgt u een vermelding met uw bedrijfsnaam in de hal van de golfclub. Als bedrijfslid ontvangt u greenfee-kaarten om gasten te kunnen trakteren op een rondje Semslanden. Want daar gaat het natuurlijk om: golf inzetten voor relatiebeheer, netwerken en promotie.

Beperkt lidmaatschap

Hebt u weinig tijd om te golfen, dan kunt u ook kiezen voor een beperkt 9-holes bedrijfslidmaatschap. U kunt dan elke dag de negen holes van onze startlus lopen. Verder hebt u alle rechten van het normale bedrijfslidmaatschap, inclusief de deelname aan de Business Club.

Uitgebreid lidmaatschap

Uiteraard hebben we nog meer mogelijkheden voor uw promotie en relatiebeheer. Daarvoor is het “uitgebreide bedrijfslidmaatschap”. Het wordt op maat voor u samengesteld.
Zo kunt u kiezen voor wildcards, waarmee u gasten mag meenemen in uw flight. Of korting op een pakket greenfees, een relatie dag, een clinic, etc.

Interesse? Wij maken graag een afspraak

Als u geïnteresseerd bent in een bedrijfslidmaatschap, kunt u contact opnemen met het secretariaat, waarna een van onze bestuursleden graag een afspraak maakt bij uw bedrijf om samen de mogelijkheden door te nemen. U kunt voor een afspraak mailen naar secretariaat@semslanden.nl