Bedrijfslid bij de Semslanden

Als er één sport is waarmee zakelijke contacten worden gelegd en verstevigd, dan is het golf. De Semslanden biedt dan ook volop mogelijkheden om te netwerken en u te profileren. Als bedrijfslid bent u dan ook automatisch lid van onze Businessclub. Daarnaast kunt u uw bedrijfslidmaatschap uitbreiden met diverse extra’s.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is persoonsgebonden. U mag onbeperkt gebruik maken van onze baan en faciliteiten.
Daarnaast krijgt u een bordje met uw bedrijfsnaam bij de entree van de club. En als bedrijfslid ontvangt u vijf greenfee-kaarten om gasten te kunnen trakteren op een rondje Semslanden. Want daar gaat het natuurlijk om: golf inzetten voor relatiebeheer, netwerken en promotie. De nota van € 1.225,- per jaar (excl. BTW) gaat rechtstreeks naar uw bedrijf.

Beperkt lidmaatschap

Hebt u weinig tijd om te golfen, dan kunt u ook kiezen voor een beperkt bedrijfslidmaatschap. U kunt dan elke dag de negen holes van onze startlus lopen. Verder hebt u alle rechten van het normale bedrijfslidmaatschap, inclusief de deelname aan de Business Club. Uw bedrijf betaalt € 975,- excl. BTW.

Uitgebreid lidmaatschap

Uiteraard hebben we nog meer mogelijkheden voor uw promotie en relatiebeheer. Daarvoor is het “uitgebreide bedrijfslidmaatschap”. Het wordt op maat voor u samengesteld.
Zo kunt u kiezen voor wildcards, waarmee u gasten mag meenemen in uw flight. Of korting op een pakket greenfees, een relatiedag, een clinic, etc.
Een uitgebreid lidmaatschap kost € 1.650,-.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een bedrijfslidmaatschap, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze hospitality manager Annette Meijer. Met haar overlegt u welk pakket en welke extra’s voor u het meest interessant zijn. U kunt haar mailen op hospitality@semslanden.nl.