Bedrijfslid bij de Semslanden

Als er één sport is waarmee zakelijke contacten worden gelegd en verstevigd, dan is het golf. De Semslanden biedt dan ook volop mogelijkheden om te netwerken en u te profileren. Daartoe kunt u uw bedrijfslidmaatschap uitbreiden met diverse extra’s.

Lidmaatschap

Het lidmaatschap is persoonsgebonden. U mag onbeperkt gebruik maken van onze baan en faciliteiten.
Daarnaast krijgt u een bordje met uw bedrijfsnaam bij de entree van de club. En als bedrijfslid ontvangt u vijf greenfee-kaarten om gasten te kunnen trakteren op een rondje Semslanden. Want daar gaat het natuurlijk om: golf inzetten voor relatiebeheer, netwerken en promotie. De nota van € 1.225,- per jaar (excl. BTW) gaat rechtstreeks naar uw bedrijf.

Uitgebreid lidmaatschap

Uiteraard hebben we nog meer mogelijkheden voor uw promotie en relatiebeheer. Daarvoor is het “uitgebreide bedrijfslidmaatschap”. Het wordt op maat voor u samengesteld.
Zo kunt u kiezen voor wildcards, waarmee gasten mag meenemen in uw flight. Of korting op een pakket greenfees, een relatiedag, een clinic, etc.
Een uitgebreid lidmaatschap kost € 1.650,-.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in een bedrijfslidmaatschap, kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze hospitality manager Annette Meyer. Met haar overlegt u welk pakket en welke extra’s voor u het meest interessant zijn. U kunt haar mailen op hospitality@semslanden.nl en bellen op haar mobiele nummer: 06-1183 1100.