Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Drieveld Par3 baan

De Semslanden beschikt over een qualifying par-3 baan met 9 holes en 18 tees. De holes variëren in lengte van 60 tot 110 meter.

Voor onze leden is de par-3, na goedkeuring van de pro, toegankelijk zonder baanpermissie. Hij is juist bedoeld voor mensen die het spel onder de knie willen krijgen. Toch zijn ook ervaren golfers er vaak te vinden om hun korte spel te oefenen. Ook onze paragolfers (leden met een beperking) maken er intensief gebruik van.

Voor bezoekers moet in iedere flight ten minste één persoon in het bezit zijn van een WHS van 54 of minder.  Deze persoon is er voor verantwoordelijk dat de flight voldoende zorg draagt voor de baan (pitchmarks, uitgeslagen plaggen) én voor de veiligheid van de andere spelers op de baan.

Voor informatie over lessen op de deze baan en een lidmaatschap kunt u bellen met de proshop. De lessen leiden tot baanpermissie waarmee u onbeperkt op onze par-3 baan, driving range en de oefengreens kunt spelen. Daarbij is niet inbegrepen het NGF-lidmaatschap. Om onze par-3 baan qualifying is, kunt u er uw WHS handicap-54 (“GVB”) halen.

 

plattegrond Drieveld