Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Reserveren, hoe gaat dat nu?

Wanneer reserveert u?

Als lid reserveert u wanneer u wilt starten op de startlus vóór 13:00 uur. Dit impliceert dat u op de stille lus nooit reserveert en op de startlus niet na 13:00 uur.
Start u ’s ochtends een 18-holesronde op de stille lus en verwacht u vóór 13:00 uur aan de tweede negen (= startlus) te beginnen, dan dient u voor die tweede negen een starttijd te reserveren.

Gasten en groepen

Greenfee-spelers kunnen altijd een starttijd boeken via de app golf.nl of bij het secretariaat.
Leden die een gast meenemen, kunnen voor die gast een starttijd boeken bij het secretariaat en daarbij in diezelfde flight ook voor zichzelf reserveren.

Wanneer is de baan vrij?

U kunt dat per dag en per week bekijken.
In eGolf4U kunt u een dag en een ronde selecteren. Klikt u vervolgens op de knop “Grid”, dan ziet u alle reserveringen van die dag en ronde, ook individuele flights.
Voor een overzicht van meerdere dagen is de baanagenda van de website handiger. Zie menu Baan -> Baanagenda. In het weekoverzicht ziet u wedstrijden, groepen en baansluitingen, maar geen individuele flights.

Regels en etiquette in de baan

Als er geen starttijden zijn, wordt het aan uzelf overgelaten wanneer u afslaat. Houd daarbij echter wel rekening met de flight vóór u en geef die even de tijd. Niemand heeft graag een bal op de hakken. Zeker onze gasten niet, die de baan niet kennen en daardoor vaak wat langzamer lopen.
Een flight die 18 holes loopt, heeft op de tweede negen standing, ongeacht de lus. Maar let op: reservering gaat vóór standing! Als een andere flight een starttijd heeft, kunt u zich niet op standing beroepen.

Drieveld

Op onze par3-baan hebben we geen startlus en daarom kunt u daar ook niet reserveren. Maar kijk wel op de tab “Drieveld” van de baanagenda voordat u komt spelen. Drieveld kan gesloten zijn vanwege wedstrijden, groepen, trainingen of examens.

 

 

 

Reserveren