Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Arie en Karst nemen GEO-certificaat in ontvangst

Dinsdag 26 november werd het Nationaal Groen Symposium van de NGF gehouden met een aantal workshops voor bestuursleden en greenkeepers. Ook werden GEO-certificaten — die al in de loop van dit jaar waren toegekend — officieel uitgereikt door NGF-president Willem Zelsman. Namens de Semslanden namen Arie Wiechertjes en Karst Hoogsteen het certificaat in ontvangst. Daarbij werd ook de aandacht gevestigd op ons wandelpad, dat onderdeel is van de Hamerlanden-route die begint en eindigt bij ons clubhuis.

Tijdens de discussies en workshops werd duidelijk dat de Semslanden één van de heel weinige clubs is die al twee jaar helemaal geen bestrijdingsmiddelen meer gebruikt. We lopen duidelijk in de kopgroep bij de implementatie van de “Green Deal”, de afspraken die  gemaakt zijn tussen de overheid en de NGF. Dat blijkt ook uit onze spoedige start met een auditgroep die het kwaliteits-handboek van de NGF gaat gebruiken. Dit is nog (vrijwel?) nergens in Nederland gerealiseerd.