Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Het competitieseizoen is weer begonnen

Het competitieseizoen is weer begonnen en dat is vanaf vrijdag, 5 april 2024 te merken bij ons op de Semslanden. Dus voor u naar de golfbaan gaat, om een rondje te golfen, check dan eerst even de kalender, daar staan alle tijden wanneer de competitieteams bij ons in de baan lopen.

Op die dagen zijn onderstaande teams gastvrouw/heer. In de Brasserie zijn op die dagen dan 30 of 60 golfers aanwezig, dus een en al gezelligheid. Hoe de prestaties van de teams zijn kunt u volgen op golf.nl/ngf-competitie. Daar vult u De Semslanden in en kunt u per team zien wanneer en waar ze spelen en wat de resultaten van de gespeelde wedstrijden zijn. Mocht u nu denken dat is ook wel wat voor mij, meldt u zich dan aan bij de TC.

Veel plezier met het volgen van de onderstaande teams.  De samenstelling van de teams vindt u onder ‘berichten’ van de Technische Commissie.

Dames 1 zondag 27 holes

Dames 2 zondag 18 holes (27)

Heren 1 zondag standaard 36 holes

Heren 1 zondag 18 holes (27)

Heren 2 zondag 18 holes (27)

Heren 3 zondag 18 holes (27)

Dames 1 donderdag 50+ 18 holes

Dames 2 donderdag 50+ 18 holes

Heren 1 vrijdag 50+ 27 holes

Heren 2 vrijdag 50+ 18 holes (27)

Heren 1 vrijdag 50+ 18 holes