Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Uitje Dinsdagdames

Het jaarlijkse golfuitje van de dinsdagdames ging dinsdag 22 augustus naar Golfbaan Zuid-Drenthe bij Erica.
De baan staat bekend als een uitdagende 9-holes inland links course en uitdagend was het zeker. Spannende holes zoals de eerste, een par drie met zijn vele bunkers en hole 8 waar je over het water moest slaan maar ook weer niet te ver omdat je bal dan in de bosjes (onvindbaar) verdween.
Na de koffie met cake begonnen we aan de wedstrijd. De wedstrijdvorm was eclectic strokeplay: de negen holes werden twee keer gespeeld en de beste score telde.
De zon scheen, het werd warm en de baan was best lang, de greens lastig want langzamer dan we gewend zijn op de Semslanden.
De prijsjes voor de winnaars waren gesponsord door de damescommissie en onze shop en door golfbaan Zuid-Drenthe.
De eerste prijs ging met een netto score van 34 naar Alma Winkel. Tweede werd Alida Zwaagstra met netto 34. De gedeelde derde prijs ging naar Ina Tien, Henny Beelen en Dina Brouwer, allen met netto 35.  Zesde werd Alie ten Hoope met netto 36. Gerda Stiekema, Gisela Weiss en Bea Drenth en Ellen Waller deelden de zevende plaats, allen met netto 38.

Na de prijsuitreiking genoten we met elkaar van een smakelijke maaltijd, ter afsluiting van een gezellige dag met een geweldige opkomst van 28 deelnemers.
Met dank aan de damescommissie voor de organisatie van deze dag.