Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Paragolfers gaven demonstratie bij Beatrixoord

Zaterdag 25 maart was een bijzondere dag voor  mensen met een fysieke beperking. Op deze “Dag van Uniek Sporten” konden ze in Revalidatiecentrum Beatrixoord (Haren) kennismaken met sporten als rolstoelbasketbal, rolstoeltennis, handbiken, framerunning, handbiken, zumba en ook met paragolfen. Eén van de initiatiefnemers van deze dag is Monique Kalkman, enthousiast paragolfer en goudwinnares van de Paralympische Spelen. Zij was ook aanwezig op deze dag.

De Semslanden was door de organisatie gevraagd om het paragolfen voor zijn rekening te nemen. Dat hebben we met verve gedaan. Een groot aantal paragolfers van onze club was present en heeft met aanstekelijk enthousiasme veel mensen nieuwsgiering gemaakt naar onze sport. Ons golfkarretje (de paramotion) trok veel bekijks, maar ook oprechte bewondering omdat de paramotion fysieke grenzen verlegt voor mensen met een beperking. We hebben veel blije gezichten gezien en opmerkingen gehoord in de trant van “wat is dit fantastisch“. Een aantal van deelnemers zullen we ongetwijfeld weer ontmoeten op 10 mei a.s bij onze speciale “Open Dag voor paragolf” onder leiding van onze pro’s Richard en Adam.