Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Wethouder kwam en plantte een boom

Ze zijn u misschien nog niet opgevallen, maar onze baan is weer drie bomen rijker. Ze zijn geplant vlakbij de ingang van hole H1 door wethouder Henk Heijerman, Hamerlanden-secretaris Ton Andringa en onze eigen voorzitter Christophe de Jongh. Dat gebeurde ter gelegenheid van de opening van ons nieuwe wandelpad.

Het was een informele gebeurtenis met korte speeches voor een publiek van clubgetrouwen en enkele persfotografen. De wethouder liet zich kennen als iemand die niet bang is om met beide benen in de modder te stappen en de handen uit de mouwen te steken.

Ter afsluiting werd gezamenlijk een glas gedronken in de brasserie en toen was het wandelpad echt helemaal open. Loop het eens en bekijk de baan vanuit een heel ander perspectief.