Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De marshal heeft altijd gelijk

Onze marshals zijn gastheren en gastvrouwen van de club. Ze proberen het de spelers zo aangenaam mogelijk te maken.
Daar hoort ook bij dat ze ergerlijk gedrag van incorrecte spelers corrigeren. Zoals van leden die spelen op lussen of tijdstippen waarvoor ze niet betaald hebben. Want dat is ergernis nummer 1 van leden die wel de volledige contributie betalen of hun speelbeperkingen accepteren.

Wat zijn de regels die onze marshals moeten handhaven?
Negen-holesleden mogen één keer per dag de startlus lopen. Wie die lus loopt en op dezelfde dag meedoet aan een wedstrijd, loopt dus twee keer en dient vooraf bij te betalen.
Een 9-holeslid mag alleen de startlus lopen, ook als hij daar moet wachten terwijl de andere lus vrij is. (Dat is inderdaad soms heel frustrerend, maar er zijn goede redenen voor. Als u dit niet wilt, verwelkomen we u graag als volledig lid.)

Daluur-leden mogen starten vanaf 16.00 uur. Dat geldt ook in de wintermaanden, wanneer je na vier uur geen volledige lus kunt lopen vanwege de invallende duisternis. Daluur-leden kunnen wel de hele dag terecht op Drieveld. En ze mogen altijd meedoen aan de vrijdagmiddag-inloop. Die start in de winter eerder zodat de laatste flight nog voor het donker terug is.

Marshals moeten deze regels handhaven. Dat doen ze liever niet, maar het is een deel van hun taak. Ze zijn op dat moment vertegenwoordigers van de club en horen met respect te worden behandeld. Sterker nog: ze verdienen onze oprechte waardering want ze steken hun vrije tijd in het spelplezier van iedereen. Waarvoor hulde!