Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Campercup 2018

In de week van 27 t/m 31 augustus vond de tweede editie plaats van de Campercup. Een initiatief van de golfclubs Hooge Graven, DGCC, de Semslanden en de Gelpenberg. Dit jaar reden er 15 campers van baan naar baan en 23 spelers streden om de beker met de grote oren. Donderdag 30 augustus was de golfdag op de Semslanden en alle deelnemers waren laaiend enthousiast over de plek, de ontvangst, de baan en de catering. Kortom: weer een geweldige reclame voor onze club, met dank aan Aafke, Annette, Arie, Gert en het hele horecateam. Vrijdag 31 augustus was de slotdag. “Toernooidirecteur” Rob Bootsma reikte de slotprijzen uit op een zonovergoten terras op de Gelpenberg. De vier clubs kunnen weer terugzien op een geslaagd evenement dat zonder enige twijfel een vervolg krijgt in 2019. Ook omdat golfjournalist en bekend vlogger Hans Wognum de hele week meemaakte en daarvan verslag doet in diverse media.