Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Inschrijving Diamond Tour geopend

Na een succesvolle eerste editie van de Diamond Tour, is de inschrijving voor het najaarsseizoen nu ook geopend. Inschrijven is mogelijk via: www.nextgenerationgolf.nl.

De Diamond Tour is een samenwerkingsverband tussen de Young Members van golfclubs De Semslanden, Duurswold, Noord Nederlandse en De Compagnie. Deelnemers spelen op elke baan een 9-holes wedstrijd, waarbij de club met de hoogste gemiddelde stableford score wint. De vorige editie ging Noord Nederlandse er met de beker vandoor. Hopelijk kan De Semslanden de beker bij de najaarseditie bemachtigen.

Ben je tussen de 18 en 60 jaar en wil je graag met je clubgenoten strijden voor deze beker? Schrijf je dan nu in! De kosten bedragen 12,50 euro per speeldag en inschrijven is mogelijk per wedstrijd. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar! Zorg dus dat je erbij bent, want vol = vol.