Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Regentencup 2018

Al jarenlang is het een mooie traditie: bestuurders van de golfclubs uit Friesland, Groningen en Drenthe strijden met elkaar om de zogenaamde Regentencup. Na 2016 was dit jaar GC de Semslanden opnieuw de ontvangende gastclub wegens het feit dat een delegatie van ons bestuur in 2017 de cup won op de Drentse. Dertig bestuurders van de 20 golfclubs in Noord-Nederland bezochten ons op de zonnige maandag 3 september.  Onderling kennismaken, ervaringen uitwisselen en sportief actief zijn, daar draait het om bij dit jaarlijkse evenement.  Winnaar is de club met de beste twee Stableford scores. Dit jaar was Exloo de gelukkige met totaal 64 stb. Van harte proficiat. De Semslanden was een goede tweede met 61 punten dankzij de scores van Nico Janssen en Karst Hoogsteen en de Noord-Nederlandse werd derde met 60 punten.

Alle deelnemers waren uitgesproken positief over de prachtige dag, onze mooie baan en de gastvrije ontvangst. Met algemene stemmen werd na afloop de traditie doorbroken dat de winnende vereniging het volgende jaar de organisatie op zich neemt. Die eer gaat in 2019 naar Ameland en in 2020 naar de Gelpenberg. Dit laatste in het kader van hun 50-jarig bestaan.

Rest nog een bedankje aan Annette die de hele organisatie op zich had genomen. Top !