Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Spannende eindstrijd bij de jeugd

Competitie Jeugd Team 2 – Bijna kampioen!
Wat een spannende competitie hebben de jongens van team 2 er van gemaakt. Na 3 wedstrijddagen, 12 singels, 6 greensomes en 1 x gastheer te zijn geweest, stond alles nog open. De Semslanden kon nog kampioen worden, maar er was ook een mogelijkheid tot degraderen. Zo dicht lag alles bij elkaar. Voor de laatste wedstrijddag zijn we naar Golfclub Holthuizen in Roden gereden. Bij alle teams was de spanning voelbaar.
De 1e flight die binnenkwam werd gewonnen, de 2e flight speelde gelijk en de 2 laatste flights helaas verloren. Als koppels verder met de greensome en die werden beide gewonnen. Een mooie score. De Lochemse die met 1 punt bovenaan stond, had alles verloren van de Koepel die met 1 punt achter de Semslanden stond. Na veel spanning bij alle kids kwam dan de uiteindelijke uitslag. De Koepel en de Semslanden zijn beide op de 1e plaatst geëindigd met 14 punten. Tsja en daar moest nog een kampioen uitkomen. Helaas voor de Semslanden had de Koepel in alle wedstrijden 396 stablefordpunten behaald en de Semslanden 393 stablefordpunten. Op 3 puntjes na zijn de boys van team 2 op de 2e plaats geëindigd. Teleurgestelde bekkies, maar een geweldige prestatie van een team dat voor het eerst in de competitie meedeed.
Van harte gefeliciteerd!

Team 2
Jelmer Groote
Mike van Krimpen
Robin Kruize
Hero Sommer
Jasper Post