Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Diamond Tour

Aanstaande donderdag 12 juli zal alweer de laatste wedstrijd van de Diamond Tour gespeeld worden op de Semslanden. Het team van de Semslanden staat momenteel 4e. Donderdag wordt er thuis gespeeld, waardoor de Semslanders wellicht wat voordeel hebben en hiermee kunnen stijgen in het klassement. Is het voordeel wat de Semslanders hebben groot genoeg om de gemiddelde score 2 punten te laten stijgen en hiermee de Noord Nederlandse van de troon te stoten? Het wordt spannend, maar het is zeker mogelijk! Kom het Diamond Team donderdag dus vooral supporten. De wedstrijd start om 19.00 uur en om 21.30 uur is de prijsuitreiking waar bekend wordt gemaakt welke club de beker mee naar huis kan nemen.