Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Annette Meijer nieuwe hospitality manager

Veel mensen kennen mij waarschijnlijk wel, maar voor degenen die mij niet kennen stel ik mij graag voor. Mijn naam is Annette Meijer-Abeln. Per 1 juli aanstaande ga ik aan de slag als hospitality manager bij de Semslanden. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdagende baan in een leuke werkomgeving. Ik zal mij gaan bezighouden met alle zaken rondom evenementen, werving en begeleiding van nieuwe leden en het dagelijks buitengebeuren.

Zelf ben ik ook behoorlijk sportief. Ik speel al een jaar of 15 golf, doe vaak mee aan wedstrijden en speel ook competitie. U kunt me dan ook regelmatig op de baan vinden, met mijn man Harry, familie of vrienden.
Ik heb jaren met plezier bij de Rabobank gewerkt, de laatste jaren als assistent Account manager MKB. Bij de Rabobank heb ik dan ook veel werkervaring opgedaan die ik goed in mij nieuwe functie kan gebruiken. Met name het contact met mensen vind ik erg leuk.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en krijg ik de kans om mijn passie voor golf te combineren met werkzaamheden op de golfbaan. Ik hoop me met mijn gedrevenheid de werkzaamheden snel eigen te maken om jullie in de toekomst zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Ik hoop jullie snel te leren kennen!
Mochten er vragen zijn, of willen jullie nader kennis met mij maken, dan kunnen jullie contact met mij opnemen. Ik ben bereikbaar via hospitality@semslanden.nl.

een sportieve groet van
Annette Meijer