Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Laatste wedstrijd Diamond Tour gespeeld

Donderdag werd de Diamond Tour afgesloten op de Semslanden. De Diamond Tour is een samenwerkingsverband tussen de young members van golfclubs Duurswold, de Compagnie, Noord Nederlandse en de Semslanden. Over vier wedstrijden wordt het gemiddelde genomen van de stableford scores. De club met de meeste stablefordpunten wint. Omgerekend scheelde het 1 slag, die het team van de Semslanden te veel had ten opzichte van golfclub Duurswold,  om de vierde plek in het klassement om te buigen naar de derde positie. Golfclub de Compagnie werd tweede en Noord Nederlandse ging als winnaar van de competitie met de beker naar huis.

Ondanks dat de Semslanden geen aanspraak heeft kunnen maken op de beker, is de eerste editie van de Diamond Tour een groot succes te noemen. De inschrijving opende in maart en zat na 30 minuten helemaal vol. Ook de reacties tijdens de competitie waren erg positief. Zo positief dat de succesverhalen al snel de ronde deden en andere noordelijke golfclubs in de toekomst ook graag willen deelnemen aan de tour.

Over een tweede editie wordt momenteel gesproken. Uiteraard worden de YM’ers hiervan op de hoogte gehouden. We hopen dat we bij de volgende editie van de Diamond Tour een nieuwsartikel kunnen plaatsen over het in ontvangst nemen van de beker.

Update:

Ook Golf.nl heeft inmiddels aandacht besteed aan de Diamond Tour. Het artikel is hier te lezen: https://www.golf.nl/nieuws/2018/jul/banen-en-clubs-nieuws-juli-2018