Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Reiscompetitie speelde in Wierden

Reiscompetitie-4

Maandag 9 Juli De Koepel in Wierden
Het was een verrassingspakket voor deze dag. De gezagvoerder had gerekend op een ongestoorde vlucht. Hij had zijn flight-instructies verzuimd te lezen en moest gedurende de vlucht de turbulentie ontwijken door andere wegen te nemen naar de landingsplaats i.v.m. diverse afsluitingen.
Gelukkig konden de piloot en de copiloot razendsnel ingrijpen zodat bijna iedereen op tijd op zijn plaats stond om van zijn/haar tee box om af te slaan
De weersomstandigheden waren gunstig, wat een rustige dag garandeerde maar tijdens de wedstrijd begonnen zich donkere wolken aan het firmament af te tekenen. Een regenbuitje voor de stof, zeg ik maar.
Vele Semslanders streden om een hogere plaats in het (totaal) klassement maar dat bleek voor sommige deelnemers toch nog vrij lastig,
De stroke-indexen van 6 holes in EGolf4U kwamen niet overeen met de stroke-indexen op de kaart waardoor er kleine verschillen in de scores ontstonden

Na geweldig rekenwerk van het team ter plekke en achteraf op de Semslanden hebben we toch de prijswinnaars kunnen vaststellen. ( zie ook foto)
1e Liesbeth Hoyer 42 Stableford punten
2e Ina Copier 42 Stableford punetn
3e Karin Zant 40 Stableford punten
Een geweldige en prachtige baan waar je, gezien het loopwerk, slank bij blijft. Uitstekend niveau van de horeca en prima service op Golfbaan de Koepel.

De wedstrijdleiding was wederom in handen van de flight-attendants Ad Copier en Piet Bijmold, geassisteerd door financial manager Peter Gijselman.
Het was genieten geblazen en we zijn allen weer veilig geland rondom de thuishaven.
Maandag 13 augustus alweer de vijfde aflevering en wel op Golfclub De Compagnie in Veendam..
Wacht niet te lang met inchecken want deze baan is zeer geliefd en “vol is vol”.
Yours faithfully
Gezagvoerder Reiscompetitie
Hans Westendorp