Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Semslanden en Facebook

 
Facebook wordt een steeds belangrijker communicatiemiddel voor onze golfclub. Niet alleen voor eigen leden maar ook voor geïnteresseerden die de activiteiten van onze golfclub volgen. Facebook wordt ook steeds belangrijker in het aantrekken van greenfee spelers en nieuwe leden. Ook de NGF stimuleert golfclubs om actief met Facebook aan de slag te gaan.
Veel van de ons omringende golfclubs zijn actief op Facebook. Echter de Semslanden heeft een relatief gering aantal volgers. Van de meer dan 800 Semslanden leden volgen slechts zo’n 100 leden de Semslanden op Facebook! Wij willen hier graag verandering in brengen en nodigen u hierbij uit om onze Facebook pagina te gaan volgen.
In bijgaand document leest u hoe u een eigen Facebook profiel kan aanmaken en hoe u de Semslanden Facebook pagina kunt gaan volgen:
Wilt u graag een keer uitleg over Facebook: meldt u dit bij ons secretariaat, dan organiseren we bij voldoende interesse een workshop.
Om u te verleiden Facebook te gaan gebruiken en de Semslanden te gaan volgen verloten we onder de eerste 100 nieuwe volgers 3 x 3 Wilson Staff DX2 golfballen.