Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Draagt u ook uw stoeltje bij?

Zoals bekend gaat over enkele weken de verbouwing van ons clubhuis van start. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst heeft het bestuur gemeld dat bepaalde zaken om budgettaire redenen uitgesteld worden tot volgend jaar. Dat betekent o.a. nog een jaartje door, met en op de huidige stoelen. Het was Ineke Wit die voorstelde de stoelen door leden te laten sponsoren en Rob Bootsma werd door het bestuur aangesteld als “stoelenwerver”. Tot nu toe heeft hij uitsluitend in het clubhuis diverse mensen benaderd en binnen twee weken zitten we al boven de dertig stoelen. Niet iedereen komt in het clubhuis en de kans is dan ook groot dat er straks leden zijn die zwaar teleurgesteld zijn dat zij niet in de gelegenheid zijn gesteld hun eigen stoel te sponsoren. Vandaar dit bericht. Dus grijp uw kans!

Dat kan door een eenmalige donatie van € 150,00, (per stoel) of een veelvoud daarvan, indien u meerdere stoelen wilt sponsoren. En ja, daarvoor krijgt u (indien gewenst) een naamplaatje op ‘uw’ stoel, en nee, daarvoor houden we ‘uw’ stoel niet het hele jaar voor u vrij. U kunt zich aanmelden bij het secretariaat of bij Rob Bootsma mail: rwmbootsma@yahoo.com

Na aanmelding krijgt u t.z.t. de factuur per mail toegezonden.