Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Quiccup Pilot gespeeld

Afgelopen zondag speelden het bestuur samen met de wedstrijdcommissie en wedstrijdleiders de Quiccup Pilot over 9 holes. Quiccups zijn grotere holes die ontwikkeld zijn om vooral tijdens de wintermaanden de snelheid te bevorderen en het spelplezier op met name wintergreens te vergroten.

Simultaan putten tijdens de Quiccup
Simultaan putten tijdens de Quiccup

De eerste flight speelde de 9 holes op de Hondsrug in slechts een uur en twintig minuten (een nieuw baanrecord) en deden de naam Quiccup alle eer aan. Bij de inschrijving voor de wedstrijden konden de spelers aangeven van welke tee zij wilden spelen. De dames maakten hier geen gebruik van en allen gingen van de vertrouwde rode tee. Bij de heren durfden vier spelers het aan om van een ander tee te starten, drie van rood en een van oranje. Opvallend detail, het waren de vier laagste handicappers!

De wedstrijdleiding bestaande uit Louis Huizenga en Marcel Vervest hielden er ook de vaart in. Nog voordat de laatste flight de drankjes kon bestellen waren alle scores ingevoerd en konden de prijzen worden uitgereikt. De drie ereplaatsen waren voor:

  1. Minke Gijselman, 22 stableford punten
  2. Louis Huizenga, 21 stableford punten
  3. Riemer Thalen, 21 stableford punten