Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Landelijke NGF wedstrijd

Op 15 oktober organiseerde de NGF de landelijke finale van de Arendsen de Wolff Trofee op de Semslanden.  Ruim zestig 50-plussers verdedigden de eer van hun club.  Sommigen hadden van de gelegenheid gebruik gemaakt om een paar dagen Drenthe te verkennen, maar één paar reed vóór de wedstrijd al ruim drie uur om vanuit Zuid Limburg Gasselternijveen te bereiken.

Ondanks het miezerige weer was de stemming uitstekend, en waren er veel complimenten voor de baan.

adwtrofee-web

Winnaars werden Rob van Kuijen en Enneke Rieffe van de Amsterdamse Golfclub met 40 stableford punten. Mevrouw Arendsen de Wolff reikte persoonlijk de prijzen uit.

De Semslanden werd vertegenwoordigd door Lidy Brokken en Jan Groot, die zo beleefd waren om de prijzen aan de bezoekers te laten en onmiddellijk na de prijswinnaars als vijfde te eindigen met 36 stableford punten.