Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Bert Verver

Ons lid Bert Verver heeft uit handen van burgemeester Peter de Jonge van Hoogezand-Sappemeer een koninklijke onderscheiding gekregen. Bert werd zaterdag 15 april na afloop van het G-voetbaltoernooi op sportpark HS’88 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij dankt zijn lintje aan zijn inzet voor voetbalvereniging HS’88 en zijn kerkelijk werk, vanaf 1968 tot 1990. In 1987 was Bert mede-oprichter van HS’88 waarvoor hij tot op heden actief is. Dinsdag 18 april werd Bert  in het bijzijn van al zijn golfvrienden namens het bestuur van G.C. de Semslanden door vicevoorzitter Rob Bootsma in het zonnetje gezet.

Namens alle Semslanders: Bert van harte met deze meer dan verdiende onderscheiding.