Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Bedrijvenverwendag

Vrijdag 19 juni vond de jaarlijkse bedrijvenverwendag plaats. Na koffie met krentenwegge en een korte instructie gingen de 20 teams om 12.45 uur de baan in. Dankzij een halve shot gun op vijf holes (idee van Hugo en Els), lukte het alle flights binnen vier en een half uur binnen te komen. Dat was een absoluut record voor de bedrijvendagen. Na een aangeklede borrel, gevolgd door een verfrissende douche, ging het gezelschap rond zeven uur aan tafel. Na de weer voortreffelijke wedstrijdleiding (Hugo en Els Hassfeld) en de grote motor achter dit evenement (Gert Verver) te hebben bedankt, ging Rob Bootsma over tot de prijsuitreiking. Er waren mooie prijzen voor neary en longest dames en heren plus individuele prijzen. De belangrijkste prijs was de teamprijs en die ging naar het team van Vredeveld, dat bestond uit Camille de Haas en Richard Vredeveld. De volledige uitslag staat op de site. Eerstvolgende bedrijven competitie vindt plaats op vrijdag 18 september.

Teamwinnaars Camille de Haas (l) en Richard Vredeveld (r).
Teamwinnaars Camille de Haas (l) en Richard Vredeveld (r).

vredeveld