Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Old Grand Dad

Maandag 18 mei 2015 werd de voorronde van de traditionele Old Grand Dad kampioenschappen gespeeld op de Semslanden. Met de dauw op de ogen vertrokken exact om 09.00 uur veertig grootvaders voor een shot gun over 18 holes. De winnaar werd Hein Pannekoek met maar liefst 40 stablefordpunten. Alle foto’s zijn gemaakt door Willemien Geers. Door het aanklikken van onderstaande link, kunt u de collage van maar liefst 142 foto’s openen en op uw gemak (opa’s tempo) bekijken.

Fotocollage

ogd

De regiofinale staat gepland op woensdag 6 juli op G.C. Martensplek en de landelijke finale op maandag 3 augustus op G.C. Heelsum. Op dit moment is nog niet bekend welke spelers naar de regiofinale gaan.

Hier volgen foto’s van de winnaars:

V.l.n.r.: wedstrijdleider Frans Geers en winnaar Hein Pannekoek.
V.l.n.r.: wedstrijdleider Frans Geers en winnaar Hein Pannekoek.
V.l.n.r.: Peter Gijselman, derde en Bob Geudeker, tweede.
V.l.n.r.: Peter Gijselman, derde en Bob Geudeker, tweede.
Alle opa's
Alle opa’s