Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Par-3 baan geopend

Tweede Paasdag exact om 11.00 uur werd de 9-holes par-3 baan officieel geopend. Na een korte toespraak door onze hospitality manager Gerrald Komduur, knipten Ina Tien en voorzitter Christophe de Jongh het feestelijke lint door bij de afslag van de nieuwe hole-6. Vervolgens speelden Ina en baancommissaris Roelof Ijlenhave een wedstrijdje op de drie nieuwe holes. Uiteindelijk hadden ze beiden dezelfde score n.l. 3, 3 en 4. De rest van de dag stond de volledige 9-holes par-3 baan gratis ter beschikking van een groot aantal geïnteresseerde aspirant golfers. Intussen hebben zich al bijna tien nieuwe leden voor de combi van zes lessen en spelen op de par-3 baan aangemeld. Hieronder een foto impressie van de feestelijke opening.

 

Gerrald spreekt de gasten toe.
Gerrald spreekt de gasten toe.

 

Ina Tien en Christophe de Jongh
Ina Tien en Christophe de Jongh

 

Ina slaat de eerste bal.
Ina slaat de tweede bal.
Roelof slaat de eerste bal.