Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

2e Paasdag: opening nieuwe holes

Officiële opening nieuwe holes par-3 baan

Op Tweede Paasdag om 11.00 uur wordt de Eerste Bal geslagen op onze nieuwe holes van par-3 baan. Er is een kleine ceremonie met inspirerende woorden en loftuitingen, maar er is vooral gelegenheid om als één van de eersten de nieuwe holes te spelen.

Alle leden van onze club zijn op 6 april van harte welkom.

Gratis spelen

Om de opening te vieren is mogen alle bezoekers (ook niet-leden!) gratis spelen op de uitgebreide par-3 baan. Voor mensen die (nog) niet golfen, zijn er clubs te leen. Een pro staat klaar op de driving range om beginners de eerste les te geven. En in de baan zijn er leden en marshals die u om hulp kunt vragen. Allemaal gratis. Omdat het feest is.