Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Kevin Reints Europa in

Dutch Open 2014
Dutch Open 2014

Vanaf begin mei gaat het grote werk voor ons clublid Kevin beginnen. Op 1 mei start hij op Royal Lytham & St. Annes voor de Lytham Trophy. Vanaf 7 mei doet hij mee aan het Irish Amateur Championschip op Royal Dublin, op 21 mei start het French Amateur Championschip in Chantilly en 15 juni slaat hij af voor The Amateur Open die afwisselend op Carnoustie en Panmure wordt gespeeld. Uiteraard kunt u Kevin bekijken op zijn site en blog, maar de redactie van de Semslanden site heeft besloten hem de komende tijd intensief te volgen en we zullen u op de hoogte houden van zijn resultaten.

lith-5Royal Lytham & St. Annes is opgericht in 1886. Het is een par-70 baan met een lengte van 7118 yards. Hoewel de baan enkele honderden meters van zee verwijderd is, blijft het een typische links baan. Maar liefst tien keer vond hier het Britse Open plaats. Severiano Ballesteros won twee keer (1979 en 1988) en de laatste editie in 2012 werd gewonnen doorErnie Els. De baan telt maar liefst tweehonderd bunkers waaronder een groot aantal diepe potbunkers. Probeer daar maar op een nette manier uit te komen. Voor de fanatici onder ons: greenfee door de week 180 pond. Let wel: green Fees (met hoofdletter!) include lunch which is served from 11.30am to 5pm in the Clubhouse, normal golf attire is acceptable but no head gear, golf shoes or outerwear upstairs. Mondays and Thursdays are our main visitor’s days but there are times available late afternoon on other days. Mocht u geen tijd hebben om naar Lancashire af te reizen, dan bespaart u niet alleen reiskosten, maar ook de nogal pittige greenfee. Wellicht een overweging om dat geld dan te besteden aan een ander doel n.l. sponsoring van Kevin. 141st Open Championship - Final Round

141st Open Championship - Round Two