Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Kevin mist cut Lytham Trophy

Na een oefenronde op donderdag, die maar liefst vijf en een half uur duurde, stond Kevin Reints vrijdag 1 mei om 14.40 uur op de eerste tee van Royal Lytham & St. Annes. Na een sterke start met een aantal mooie saves, kwam hij op hole-9 in de problemen. Bal aan de achterkant van de potbunker met als gevolg een dubbel bogey. Op de backnine bogeyde hij achtereenvolgens 12,13,14 en 15, gevolgd door een dubbel bogey op 16. Uiteindelijk een rondje 80, maar toch vol goede moed aan de tweede ronde begonnen. Veel wind en regen maakte het niet eenvoudig, maar toch verbeterde hij zich twee slagen t.o.v. vrijdag. Helaas: plaats 107 uit een veld van 144 en slechts de eerste vijftig mochten door naar de dubbele finaleronde op zondag. Na vier rondes lukte het alleen de winnaar, de Zweed Marcus Kinhull, een totaal score op level par te noteren, de rest van het veld kwam uit op plus acht en (veel) hoger. Kortom, met goede moed op naar Ierland waar Kevin aanstaande donderdag start op Royal Dublin voor het Irish Open Amateur Championship.

Royal Dublin
Royal Dublin

Voor meer informatie: ga naar de Blog op de site van Kevin Reints.

KEVIN-13

KEVIN-11KEVIN-12