Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Zaterdag 26 oktober Halloween Scramble!

Op een kille, mistige dag, diep verscholen tussen de donkere bomen van De Semslanden, wordt op zaterdag 26 oktober de  wedstrijd gehouden. Maar dit is niet zomaar een golfwedstrijd. De kilte van de herfst draagt een duistere sfeer met zich mee, en fluisteringen van oude verhalen waaien door de wind. De Next Generation nodigt je uit voor hun derde All Generation themawedstrijd – dit jaar gehuld in de huiveringwekkende geesten van Halloween.

Vorig jaar dwaalden ruim 40 spoken en geesten door de baan, hun schaduwen dansend in de schemering. Dit jaar wordt er gefluisterd dat ze met velen meer zullen komen… levende én anderszins. De wedstrijd wordt in teams gespeeld, maar iets aan de lucht voelt anders aan. De sfeer is geladen met spanning en onrust, alsof de geesten van de golfbaan zelf hun opwachting maken. Terwijl je de andere spelers ontmoet, voel je de ogen van iets onzichtbaars over je schouders glijden.

Natuurlijk is er sprake van prijzen – voor de beste golfers en de angstaanjagendste kostuums. Maar terwijl de avond valt en de mist over de greens sluipt, vraag je je af: wat als de prijs dit jaar meer is dan alleen een trofee?

Wedstrijdinformatie:
– Individuele inschrijving – als je het aandurft om alleen te komen…
– Dresscode: Halloween (niet verplicht, maar degenen die zich niet verkleden… zijn misschien niet veilig).
– Halloween Scramble – een spel vol strategie, maar met een vleugje van het onbekende.
– Dames mogen kiezen: rood of oranje, heren: geel of blauw
– Alle vier de spelers van het team slaan af en de beste bal wordt gekozen. Nadat de spelers van die plek hebben geslagen wordt weer de beste bal gekozen.

Dit proces wordt herhaald totdat de hole voltooid is. De speler met de beste bal is steeds uitgesloten van het verder spelen van die plaats.
(Van elke speler dienen ten minste 1 afslag te worden gekozen en maximaal 4.)

Met een start vanaf 12:00 uur, is het slechts een kwestie van tijd voordat de duisternis valt.

– Leeftijd: 16 tot 99 jaar
– HCP tot 54
– Inschrijftarief: €5,00 p.p

Durf jij het aan? Schrijf je snel in via E-golf 4u, voordat de nacht zijn greep op je krijgt. We wachten op je… of iets anders doet dat al!…

 

Tot zaterdag 26 oktober… als je durft.

 

De NG-Commissie