Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Par 3 evenement op Hondsrug en Boerveen

Par 3 grote baan scorekaart 2023    Aanstaande zaterdag 22 juni vindt een uniek Par 3 evenement plaats. We spelen dan niet op Drieveld,  maar we spelen 18 holes Par 3 op Hondsrug en Boerveen.

Op de grote baan zijn speciale gele en rode tees aangebracht waarop we die dag spelen.  Of je nu een hoge of lage handicap hebt, de Par 3 op Boerveen en Hondsrug is uitdagend voor ieder niveau.

Voor onze Par 3 leden een unieke kans om (nader) kennis te maken met de grote baan. Als Par 3 lid kunt u aan het evenement meedoen voor een speciaal tarief van slechts € 15,– . Ook voor daluur leden en 9 holes leden geldt dit speciale tarief.

We spelen in twee categorieën: Bruto (zonder handicapverrekening) met maximaal handicap 20 en Netto (met 100% handicapverrekening) met maximum  handicap 40.

O ja, omdat we éénmaal per jaar de Par 3 spelen op Hondsrug en Boerveen maken we er meteen maar een clubkampioenschap van. Hier hoeft u niet van te schrikken, want in de netto categorie maakt iedereen ongeacht de handicap evenveel kans.

Op speciaal verzoek is het Par 3 Evenement opengesteld voor de hoogste handicappers (40.1 tot en met 54.0).

Schroom niet en doe gewoon gezellig mee!

De inschrijving sluit op donderdag 20 juni om 22.00 uur. Wees er snel bij en hopelijk tot zaterdag.