Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Drieveld zomercompetitie 3/6

De derde wedstrijd van de Drieveld zomercompetitie wordt een week uitgesteld, tot zondag 30 juni.  Dit om iedereen de gelegenheid te geven om ook mee te doen aan de golf/wijnproeverij die de horeca op 23 juni organiseert.  De leden die al ingeschreven hadden voor 23 juni staan nog steeds geregistreerd.  Mocht u de 30e niet kunnen, wilt u zich dan weer uitschrijven?  En natuurlijk verwachten we nog veel meer inschrijvingen voor deze gezellige wedstrijd.
Als gebruikelijk spelen we in twee categorieën te weten – 9.9 t/m 36 en 36.1 t/m 54.
We hopen dat de weergoden ons niet in steek laten en dat we een groot aantal deelnemers kunnen begroeten.

De wedstrijdleiding
Harry en Jenny Damveld