Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschappen Strokeplay Senioren

Geslaagde Strokeplay wedstrijden Senioren
Na afloop van de Strokeplay wedstrijden was het terras van onze golfclub goed gevuld. Een heel klein buitje was tijdens de wedstrijd al gevallen. Maar tijdens de uitreiking van de prijzen moesten we toch naar binnen omdat de weergoden ons minder goed gezind werden. Uit handen van bestuurslid Siemen Vegter mochten de volgende deelnemers een trofee en een fleurige plant ontvangen. Bij de heren Clubkampioenschappen Strokeplay Senioren werd Rob de Bruin de winnaar met een bruto score van 81. Tweede en derde werden respectievelijk Jaap Schrik (score 82) en Jan Beelen (score 87).
 Bij de dames Clubkampioenschappen streden drie dames om de titel. Winnares werd Ina Mennega met een bruto score van 87. Renée Klerks-Amen werd tweede met een score van 92, gevolgd door Ineke Wit-Ree met 96.
Het deelnemersveld bij het Netto Kampioenschap Strokeplay Senioren bestond uit 17 personen en de prijs was niet gesplitst in een dames of heren resultaat, maar een gezamenlijke prijs. Liesbeth Hoyer-Ris was de trotse winnares van dit kampioenschap met een netto score van 74. Minke Gijselman-Lub en Gertruud Westen-Mencke werden tweede en derde met een netto score van 76 en 79.  De drie winnaars hielden na de prijsuitreiking een gezamenlijke dankspeech.
In het restaurant werd bij de gezellige nazit ter discussie gesteld of bij de Senioren kampioenschappen de heren niet van geel, maar van blauw moeten afslaan. De WeCo zal dit onderwerp meenemen.
Dank aan de wedstrijdleiding Berty en Bernard (en een klein beetje Imelda).