Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Old Grand-Dad GC de Semslanden

Inschrijving is nog mogelijk tot 31 mei om 22:00 uur voor alle donateurs die nog in overweging zijn om mee te doen en natuurlijk voor leden die nog vergeten waren om zich als donateur van de OGD stichting in te schrijven en zich vervolgens nog voor deze wedstrijd willen aanmelden. Graag bij deze een positieve aanmoediging..!!

De beste spelers uit de wedstrijden spelen in juli een regionale finale. Voor de noordelijke golfclubs vindt dit plaats op GC de Hooge Graven in Ommen op 15 juli 2024. De beste spelers uit die regionale finale mogen daarna deelnemen aan de landelijke finalewedstrijd. Aan al die wedstrijden doen in totaal zo’n vijfduizend spelers mee, dus de winnaar van de grote finale mag zich met recht de beste golfende grootvader van Nederland noemen.

Om dit nog een klein zetje te geven, hierbij in het kort nog de toelichting van de doelstellingen van de OGD:

Wat is het doel van de Stichting Old Grand-Dad club Nederland.
Stichting Old Grand-Dad club is een unieke stichting binnen de Nederlandse golfwereld.
OGD is met meer dan zesduizend geregistreerde grootvaders één van de grootste ‘verenigingen’ is onder de vlag van de NGF.
De stichting heeft een dubbele doelstelling, namelijk het organiseren van golfwedstrijden voor de OGD-grootvaders en -donateurs en het verlenen van financiële steun aan instellingen die kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking in de gelegenheid stellen –meer – aan sport, spel en beweging te doen en zó hun bestaan aanmerkelijk plezieriger maken. Sinds de oprichting in 1974 hebben de grootvaders op die manier al ruim 2 miljoen euro kunnen doneren aan projecten, die door de deelnemende clubs zijn aangedragen.

Het donateurschap van de stichting is minimaal € 25,– per jaar per lid, zie ook de OGD- website. De OGD is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
Zie voor verdere informatie de website www.oldgranddad.nl .
Voor Uw aanmelding als lid kunt u zich rechtstreeks aangeven via de OGD website www.oldgranddad.nl , maar u kunt ook mij, Alidus Smith als OGD clubconsul, persoonlijk benaderen via alidus.smith@gmail.com of telefonisch (details zie ledenlijst GC de Semslanden).