Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Midzomer Scramble Carrousel

De Semslanden organiseert voor deze zomer weer vier speciale zomeravondwedstrijden op de woensdagavond. Te weten op 22 mei, 5 en 19 juni en 3 juli. Deze wedstrijden zijn open voor alle leden.
Deze wedstrijd leent zich prima voor nieuwe leden om in contact te komen met andere leden en leden die door de week overdag geen wedstrijden kunnen spelen. En de spelvorm (scramble) is geschikt voor iedereen, of je nu een hoge of een lage handicap hebt.

Het format is een negen holes tweebal scramble Dubbel Par +1 onder het motto: “speel eens met een ander”. Men schrijft zich individueel in en de wedstrijdleiding stelt de teams samen, waarbij men telkens met een andere speler wordt ingedeeld. We doen er veel aan om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen en starten op beide lussen.

Voor degenen die direct van het werk komen en eerst nog iets bij de horeca willen eten, bestaat de mogelijkheid om later ingedeeld te worden. Geef bij de inschrijving aan dat u een late starttijd wilt hebben en stem met de horeca de mogelijkheden en het gewenste tijdstip van eten af.

Spelvorm: start op twee lussen, negen holes, tweebal Scramble Dubbel Par +1.
Handicapverrekening: Ja, Non-Qualifying
Tee: Heren spelen van blauw en dames van rood
Starttijd vanaf: 17.00 uur
Max. aantal deelnemers: 72
Uitslag wedstrijd en overall score: apart voor dames en heren
Speeldata: 22 mei, 5 en 19 juni en 3 juli
Inschrijven is individueel. De wedstrijdleiding stelt de teams samen en houdt rekening met handicaps.

Voor de mensen die niet bekend zijn met Scramble: Alle spelers slaan af op elke hole en kiezen daarna welke bal het beste ligt. De andere bal wordt opgepakt en geplaatst binnen 1 stoklengte van de beste bal. Op die plek maken beide spelers weer een slag. Dan wordt opnieuw de beste bal gekozen en de andere bal opnieuw binnen 1 stoklengte van de beste bal geplaatst. Wordt een bal gekozen, die in de rough ligt of in een hindernis, dan moet de andere bal daar ook vanuit worden gespeeld. Ook op de green wordt telkens de beste bal gekozen en de andere bal wordt daarbij geplaatst.

Het belooft een mooie zomer te worden, dus schrijf jezelf snel in en schroom niet om andere leden te stimuleren om ook mee te doen.