Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De eerste Midzomer Scramble Carrousel van 2024

Het concept van de midzomer scramble carrousel wedstrijden

De midzomer scramble carrousel wedstrijden (9 holes, met handicap verrekening, non-qualifying en beregezellig) worden vier keer om de twee weken op de woensdagavond georganiseerd. Mocht je niet alle vier keren kunnen, maar slechts één, twee of drie keer, dan is dit zeker ook mogelijk. Per wedstrijdavond zijn er dagprijzen en wordt een separate uitslag per lus gemaakt voor de dames en de heren.

De spelvorm van de wedstrijden is een tweebal scramble. Dit betekent, dat er in teamvorm van twee spelers gespeeld wordt en dat het team, nadat zij alle twee geslagen hebben, steeds bepaalt welke van de twee ballen het beste ligt. Van de gekozen beste bal positie slaan alle twee de spelers hun bal opnieuw en dit proces herhaalt zich tot een van de twee ballen van het team in de hole is geslagen. Kortom een fijne spelvorm voor alle leden, die aan een gezellige fun wedstijd meewillen doen, graag andere leden willen ontmoeten of toch eens willen snuffelen aan een wedstrijd.
Leden schrijven zich individueel in en de teams worden door de wedstrijdleiding samengesteld, waarbij onder andere rekening wordt gehouden met de factor ‘speel eens met een ander’.

Samengevat: Mocht jij je nog niet hebben ingeschreven, wat let jou om het niet te doen? Makkelijker kunnen wij het niet maken, maar wel leuker als jij ook meedoet!

Het resultaat van de eerste midzomer scramble carrousel wedstrijd
De wedstrijd werd ook dit keer weer gespeeld onder aangename droge weersomstandigheden bij een temperatuur van rond de 20 graden. Gelukkig hebben wij ook dit jaar weer een paar nieuwe gezichten gezien onder de deelnemers. Wat verder opviel bij deze wedstrijd was, dat de dames dit jaar heel goed uit de startblokken zijn gekomen en Peter Vooys en Bernard Talsma elkaar subliem hebben aangevuld met een bruto score van 36 en netto 30,6. Ook de snelheid waarin de flights hun ronde hebben afgelegd deze avond, mag in positieve zin worden genoemd!

Wedstrijduitslag 22 mei 2023

Hondsrug

Dames:
1 – 32.6 – Ciska Kelholt en Nisha van der Meer
2 – 36.8 – Mieke Snijders en Imelda Weel
3 – 37.3 – Lita Keizer en Minke Gijselman
Neary – Karin Zant
Longest – Karin Zant

Heren:
1 – 30.6 – Peter Vooys en Bernard Talsma
2 – 35.1 – Jos Keizer en Gerrit Geerligs
3 – 35.4 – Dirk-Jan Stoter en Hans Jansen
Neary – Conor Roche
Longest – Gerald Doorten

Boerveen

Dames:
1 – 31.7 – Karin Zant en Ina Mennega
2 – 34.4 – Liesbeth Smid en Bernardine Woldring
3 – 34.7 – Elly de Vries en Henny Beelen
Neary – Nisha van der Meer
Longest – Lita Keizer

Heren:
1 – 31.7 – Gerald Doorten en Peter Wehnes
2 – 35.6 – Erik Wilms en Herman Zant
3 – 35.9 – Henk Buurlage en Conor Roche
Neary – Richard Paul
Longest – Richard Paul

De volgende midzomer scramble carrousel wedstrijden
Deze zomer zijn er nog drie midzomer scramble carrousel wedstrijden. Dus als jij ook (weer) mee wilt doen, schrijf je dan in uiterlijk voor 16:00 uur op de dinsdag voor de wedstrijd waaraan jij wilt deelnemen. Weet jij niet hoe dit moet, neem dan gerust contact op met iemand van wedstrijdleiding.

De volgende wedstrijden in de reeks van midzomer scramble carrousel worden gehouden op 5 en 19 juni en op 3 juli.

Wij hopen jou 5 juni a.s. te begroeten als deelnemer,

Wedstrijdleiding Midzomer Scramble Carrousel