Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Clubkampioenschappen matchplay

Een prachtige zondagmiddag op GC de Semslanden. Spanning bij sommige deelnemers voor de deelname aan de finalewedstrijden voor de netto en bruto kampioenschappen matchplay. Jammer om te melden dat er door verschillende omstandigheden zo weinig deelnemers waren. De WeCo gaat in overleg hoe hier mee om te gaan. Tips van de leden hiervoor zijn altijd van harte welkom. Maar ….. De deelnemers die meededen maakten het spannend. Bij de netto kampioenschappen dames werd Herma Hoffard de winnares. Zij won van Gerda Tuil. Bij de heren won Thomas Campbell van Henk Hollander, hetgeen bij een van de aanwezigen (naam bij de redactie bekend) de nogal scherpe opmerking ontlokte dat  een hollander van een buitenlander had verloren.
Ina Tien werd clubkampioen bij de dames. Bij hole 9 stond haar tegenstandster Fiona Freuling nog 1 up, maar Ina vocht zich terug en won uiteindelijk met de stand van 3/1.
Bij de heren waren uiteindelijk meer kandidaten die zich hadden opgegeven en was het weekeind ervoor al strijd geleverd. Uiteindelijk waren Marcel Vervest en Jaap Schrik de twee personen die op zondag de ring in mochten. Na een titanenstrijd werd Jaap Schrik de winnaar met een eindstand van 2/1. De beide heren werden tijdens de wedstrijd begeleid door twee heuse caddies: Jan Beelen en Peter Wehnes. Getooid in een witte overall gaven zij beide spelers wijze tips. Of het nu aan de caddy heeft gelegen dat Jaap Schrik heeft gewonnen? Of Marcel Vervest heeft verloren?
De prijzen werden uitgereikt door bestuurslid Arie Bottema, die zijn debuut als prijzenuitreiker maakte en dat voortreffelijk en met de nodige kwinkslagen deed. In zijn overwinnaarsspeech vergat Jaap niet de dames van de wedstrijdleiding, Berty Hulshof en Imelda Weel,  te bedanken voor de vele tijd en moeite die zij aan deze kampioenschappen hadden besteed.
In aansluiting op de kampioenschappen werd de 9-holes Stokkenwedstrijd gehouden. Sommige dappere spelers gingen met 1 stok de baan in. Zo ook de winnaar Gerwin Schaafsma. Chapeau!
Hier de winnaars: