Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Parenmatch Hemelvaartsdag 2024

Geslaagde aangepaste ‘ parenmatch’

Een drukbezet terras na afloop met roodverbrande gezichten. Een prachtige dag om de ‘ parenmatch’ te houden. In een aangepaste vorm. Koppels waren vrij om zelf een duo te maken. Sommigen hebben van de vrije keuze gebruik gemaakt, anderen hielden het liever traditioneel. Uiteindelijk waren de winnaars het koppels Lianne en Mark Boer. Als prijs ontvingen zij een potje boerenjongens en boerenmeisjes met iets lekkers erbij van de bakker. Het winnaarsduo mocht samen spelen met de neary/neary kampioenen van deze match: Gerrit en Ina.

Leuk om te zien dat na afloop van de wedstrijd ruim gebruik werd gemaakt van het restaurant om een hapje te eten.

Hier de winnaars: