Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

OGD voorronde op 3 juni

De Stichting Old Grand-Dad club is een unieke stichting binnen de Nederlandse golfwereld. Sinds de oprichting in 1974 golfen de grootvaders voor de gehandicapte jeugd. In de loop der jaren hebben ze op die manier al ruim 2 miljoen euro kunnen doneren aan projecten, die door de deelnemende clubs zijn aangedragen.
Op de banen van de aangesloten clubs worden jaarlijks meerdere clubwedstrijden gespeeld door de donateurs van de club. Op de Semslanden is deze wedstrijd voor 2024 op 3 juni aanstaande gepland.  Inschrijven kan via de wedstrijdkalender.
De beste spelers uit de wedstrijden spelen dan in juli een regionale finale. Voor de noordelijke golfclubs vindt dit plaats op GC de Hooge Graven in Ommen op 15 juli 2024.

Meer informatie vindt u onder Commissies -> Old Grand-Dad.