Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Jingle My Balls gecancelled..

Moeder Natuur heeft helaas nog niet al haar kerstinkopen voor dit jaar kunnen doen.
Ze besloot daarom zoveel regen te laten vallen dat ze op zaterdag genoeg tijd heeft om alles in huis te halen, zodat ze met Kerst kan genieten van eten, drinken en cadeautjes, en natuurlijk van het zonnetje.Helaas moeten wij vanwege de overvloedige regenval van afgelopen week de langverwachte golfwedstrijd annuleren. De All generations Jingle my Balls gaat dit jaar dus niet door. Wij van de Next Generation hebben gekeken naar een alternatieve datum, en die staat op de planning! Sterker nog, deze komt sneller dan jullie zouden vermoeden. Achter de schermen zijn we druk bezig en komen daar spoedig op terug.Voor nu… Degenen die hun kerstinkopen nog moeten doen, hebben dus zaterdag genoeg tijd om dit te regelen. Iedereen een fijne Kerst en een gezond 2024 gewenst.

Next Generation commissie