Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

All Generations Jingle Balls

“Betreed de betoverende wereld van golf en kerst met de “All Generations Jingle Balls” golfwedstrijd!  Geniet van de feestelijke kerstsfeer terwijl je door onze prachtig versierde baan swingt, omringd door de warme klanken van kerstmuziek die de lucht vullen.

Deze wedstrijd, met zijn gezellige atmosfeer, is al meerdere jaren toonaangevend en verwelkomt golfers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met golfen, hier draait het om plezier, verbondenheid en een vleugje competitie in een unieke kerstsfeer.

Schrijf je in, trek je beste kerstoutfit aan en beleef samen met ons de magie van de “All Generations Jingle Balls” golfwedstrijd. Een viering van golf, gezelligheid en kerst, allemaal op één betoverende locatie!”