Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Ook Drieveld doet mee aan de DGM

In het weekend van 23 en 24 september wordt de DGM (Drenthe Groningen match) gehouden, traditioneel dé wedstrijd van het jaar. De leden uit Drenthe nemen het op tegen de leden uit Groningen, in twee ontspannen funwedstrijden, maar wel met enige gezonde rivaliteit. Daarna is het altijd nog lang gezellig op het terras.
Natuurlijk nemen ook de par3-leden hieraan deel. Daarvoor zijn in eGolf wedstrijden aangemaakt. Als je al een handicap hebt, kun je je daar zelf voor inschrijven*). Heb je nog geen handicap en wil je toch meedoen, dan kun je een mailtje sturen naar het secretariaat.
De wedstrijden worden gespeeld in teams. Je kunt je als team inschrijven, maar je kunt je ook individueel inschrijven, dan deelt de wedstrijdleiding je in een team in.
NB: in tegenstelling tot wat in eGolf staat, bedraagt het inschrijfgeld voor Drieveld niet €5 maar €3 pp per wedstrijd.

Na de wedstrijd is er een buffet. Nadere informatie over de kosten daarvan volgt. Als je al weet dat je mee eet, geef dit dan vast aan bij het inschrijven.
Zaterdag 23 september wordt Four Ball Better Ball gespeeld, en
Zondag 24 september Mix Chapman Greensome – Matchplay.
Als je nog niet weet wat dat inhoudt: je kunt op de site van de NGF uitleg vinden, maar ook op de wedstrijddag zit de wedstrijdleiding klaar om het uit te leggen.

We hopen natuurlijk, dat ook de par3-leden in groten getale meedoen.
Het minimumaantal deelnemers om de wedstrijd te laten doorgaan is tien.

*) Ben je woonachtig in de provincie Drenthe, dan kun je ook alleen inschrijven bij Drenthe. Voor de Groningers geldt dus inschrijven voor Groningen.