Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

Golfen van zonsopgang tot zonsondergang

Bij de Semslanden hebben we het paragolf hoog in het vaandel staan. Daarom deden we natuurlijk mee aan de gezamenlijke actie van de NGF en het Fonds Gehandicaptensport: Longest Day Golf.

Dit vond plaats op zaterdag 17 juni.  Stralend weer maar wel wat erg warm om de hele dag op de golfbaan te lopen.  De wedstrijdleiding koos dan ook voor een iets aangepaste wedstrijdvorm.  Op Drieveld werd ‘eclectic’ gespeeld: tijdens de tweede ronde kon de in de eerste ronde gehaalde score worden verbeterd.  Bij een slechtere score in de tweede ronde bleef de betere score van de eerste ronde staan.  Voor de wedstrijd op de grote baan telde voor het wedstrijdresultaat alleen de score op de eerste 18 holes – daarna konden vrijblijvend nog eens 18 holes worden gespeeld.  Een enthousiast team maakte hiervan dankbaar gebruik.  De winst ging naar Dirk-Jan Hummel met netto 68 slagen, Peter Vooys met netto 74 slagen en Paul de Haer met netto 75 slagen.  De overige spelers kregen als aandenken een Semslanden-logoballetje.

De Drieveld-spelers gaven blijk van wel heel groot enthousiasme en wilden allen de 36 holes volmaken.  Winnaars werden Edwin Hommes met 48 slagen netto, gevolgd door Harry Damveld met 49 slagen netto.

Ondanks het teleurstellende aantal deelnemers werd toch een aardig bedrag ingezameld voor het Fonds Gehandicaptensport: het volledige inschrijfgeld gaat naar dat fonds.  Daarnaast doneerden sommige deelnemers maar ook niet-meespelende leden voor dit goede doel, en konden de deelnemers zich laten sponsoren.Al met al kijken we met tevredenheid terug op deze mooie dag!