Inloggen bij de Semslanden

U kunt inloggen met de gegevens die u voor E-golf4u gebruikt.

De tweede midzomeravond scramble zit erop.

Je hebt een groot aantal plezierige dingen in het golfleven, maar het ultieme is meedoen aan de midzomeravond scramble. Geef u dus nog snel op voor de derde en de vierde wedstrijd op de woensdagen 5 en 19 juli.

38 deelnemers deden mee aan de tweede wedstrijd. Er werd op twee lussen gestreden met inbegrip van de longest en de neary voor zowel dames als heren.

Het weer was fantastisch, de holes waren goed geprepareerd met de complimenten van alle deelnemers en organisatie aan de greenkeepers.

De midzomer scramble carrousel zijn gemoedelijke rondjes golf, waarbij we zoveel als mogelijk er naar streven om verschillende niveaus met elkaar te laten spelen.

En natuurlijk is het mooi om een goede ronde te lopen en voor een prijsje in aanmerking te komen, maar nogmaals dat is niet het allerbelangrijkste.

Op zo’n mooie zomeravond is het heerlijk om samen te golfen en na die tijd met elkaar iets te nuttigen. De nazit is niet alleen gezellig, maar ook belangrijk voor de contacten, horeca en vereniging.

De vrijwilligers, die het organiseren, doen het met alle plezier en proberen ook iets te doen met de opmerkingen ter verbetering van de wedstrijd.

Even nog wat impressies:

We hopen wederom op een hoge opkomst en tot woensdag 5 juli!

De wedstrijdleiding.